3LB

3LB

dinsdag 22 september 2015

Vandaag hebben we heel veel gewerkt, maar hebben we ook veel leuke dingen gedaan!


Als we klaar zijn met rekenen mogen we van juf nog even een rekenspelletje spelen of aan de puzzel werken. Sommige kinderen hebben dit nog nooit kunnen doen en dat was eigenlijk wel een beetje jammer. Daarom mochten we eventjes spelen in de klas! We mochten verder aan de puzzel werken, met de lego spelen of een gezelschapspelletje spelen. Dat was een momentje helemaal ontspannen!


Voor de ochtendspeeltijd hadden we nog even tijd over. Juf had een les 'drama' gepland en dat is veeeeel leuker buiten dus trokken we onze jas aan en luisterden flink naar de uitleg.
De herfst is sinds gisteren begonnen en dat konden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan!
We leefden ons in in blaadjes van de bomen. Eerst was er een rustige wind en dwarrelden we rustig in het rond, maar daarna kwam er plots een hevige wind en dwarrelden we allemaal door elkaar.
Dat was superleuk!

Na de middagspeeltijd mochten we aan de juffen van het derde en vierde leerjaar eens tonen wat we graag willen opvoeren tijdens onze act volgende week. Ze waren erg onder de indruk van wat wij allemaal konden! Deze week oefenen we nog verder zodat we volgende week een hele mooie act kunnen opvoeren.

Het laatste uurtje was juffrouw SUPERTROTS! Ze kwam een beetje later de klas binnen en daar zaten 17 superflinke kindjes heeeel stil te wachten. Dan hadden ze echt wel een hele leuke les verdiend! We begonnen aan ons knutselwerkje rond de herfst en mochten luisteren naar superleuke muziek. We hebben de dag dus goed kunnen afsluiten!

Vorige week maakten we ook nog een mooi kunstwerkje met alle kinderen hun handen en dat willen we natuurlijk ook heel graag eens tonen.

WIJ ZIJN 1 TOFFE GROEP!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten